Mini's in het Park
Afgelopen zaterdag, 25 mei, vond alweer de 6de editie van het volleybal toernooi “Pret in het Park” in Montfoort plaats.
Ook dit jaar waren er een hoop inschrijvingen, zodat er een goed gevuld programma was.
Wel 24 teams uit de regio hadden zich aangemeld. Ruim 130 sportievelingen uit de wijde omgeving o.a. Zegveld, Vleuten, Culemborg, IJsselstein, Nieuwegein, Vianen en Montfoort hebben lekker gevolleybald.
Een gezellige sfeer met muziek een springkussen en natuurlijk het mooie weer, maakte het een geweldige dag.
Na afloop ontvingen alle kinderen een kleinigheidje als beloning voor de geleverde inspanningen.
Met dank aan alle vrijwilligers, De Valk en de faciliteiten van STAM, kon dit toernooi weer met groot succes plaatsvinden.
We zien jullie graag volgend jaar terug!!!
25 mei Volleybal Pret in het Park


za 25 mei "Volleybal Pret in het Park "Volleybal vereniging De Valk in samenwerking met STAMOp zaterdag 25 mei organiseert Volleybal Vereniging De Valk in samenwerking met de STAM-gasten de 6e editie van "Volleybal Pret in het Park"

Met de verplaatsing van het toernooi naar het fraaie stadspark van Montfoort hebben volleybalvereniging De Valk en de STAM een nieuwe impuls gegeven aan deze sportieve traditie.Komt allen even gezellig kijken of nog beter schrijf je in als deelnemers met je vriendenteam, voetbalelftal, vereniging, buurt of bedrijf en we maken er met z'n allen een mooie sportieve en gezellige dag van! Let op ieder team speelt met minimaal 2 dames.


Het programma:10.00 tot 13.00 uur : mini toernooi (voor onze mini’s en de reguliere toernooimini’s) Alleen op uitnodiging.
13.00 tot 18.00 uur : Volleybalpret in het park, voor vriendenteam, voetbalelftal, vereniging, buurt of bedrijf met minimaal 2 dames per team.
Deelname € 30,00 per team, te voldoen op de dag zelf aan de wedstrijdtafel.
18.00 uur : Dit jaar is weer de mogelijkheid om na het toernooi nog gezellig deel te nemen aan onze BBQ, deze wordt verzorgt door onze trouwe sponsor de Stadskelder.
Kosten slechts € 12,50 per persoon, opgeven kan door deze mail te beantwoorden en het aantal personen door te geven!!
Aanmelding uiterlijk tot en met zondag 19 mei.Voor de kids: Springkussen en een miniveld om zelf te spelen.
Binnen en buiten de feesttent lekker eten en drinken
Muziek: De hele dag gezellige muziek

Aanmelden via: www.pretinhetpark.nl of www.volleybaldevalk.nl (onder het kopje vragen)

Like en deel ons op Facebook!

Mooie PR
In het AD van donderdag 9 mei 2019
Lintje Neli van den berg
Vanmorgen is ons lid Neli van den Berg benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Namens alle leden, van Harte Neli
3e Plaats
Vandaag was het Radio Stad Montfoort Carnavals Spektakel, volleybal de Valk behaalde in een deelnemersveld van 24 teams de derde Plaats.

PROFICIAT NAMENS DE VERENIGING
Vacature penningmeester en voorzitter
Ben je een echte verbinder en vind je het leuk het boegbeeld van de vereniging te zijn? Of ben je handig met cijfers en word je blij van een financieel gezonde vereniging? Dan zijn wij op zoek naar jou als Voorzitter of Penningmeester van onze sportieve vereniging! Je helpt ons en de vereniging enorm door samen met ons het nieuwe bestuur te vormen. Bovendien is het ook iets wat altijd goed op je cv staat!

Wat zijn de taken die van jou als bestuurslid worden verwacht? Allereerst bespreken we 4 tot 6 keer per seizoen in een informele setting de stand van zaken en verdelen we de activiteiten. Daarnaast zijn er, afhankelijk van de rol, nog een aantal zaken en commissies die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Het profiel en de taken van zowel Voorzitter als Penningmeester zijn in de bijlage bijgevoegd. Vind je de taken van Penningmeester teveel en zou je deze functie liever samen willen uitoefenen, dan staan wij daarvoor open.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met ons secretariaat, Wendy van Kuilenburg-Bonneveld, 06-55771597, secretariaat@volleybaldevalk.nl

Reageren kan tot en met 25 februari 2019

Hartelijke groet namens het bestuur,
Tom Sondermeijer, Bas Hammendorp en Wendy van Kuilenburg

Bestuur Volleybalvereniging De Valk
www.volleybaldevalk.nl
www.devalkbeach.nl
Gouden Parel Lopikkerwaard
Vandaag is bekend geworden dat een van onze Hoofdsponsors, Edwin de Bruin van Groothandel de Bruin uit Montfoort en Woerden, is genomineerd voor de Gouden Parel Lopikerwaard.

De prijs komt voort uit de verkiezing die zakenmagazine OnderNamen jaarlijks organiseert. Tijdens deze verkiezing bepalen collega-ondernemers wie zowel genomineerd wordt als uiteindelijk de winnaar.

De Jury vermeld:

Edwin de Bruin
De Bruin BV
De Montfoortse ondernemer Edwin de Bruin is iemand die je overal tegenkomt in de regio. Is het niet met een spandoek van zijn De Bruin BV, dan wel vanwege de goede ervaringen die men met elkaar deelt. Edwin maakt het onderscheid door er, met zijn team, koste wat het koste voor te zorgen dat zijn klant het werk af kan maken. Een betrouwbare partner, die in december misschien wel de Gouden Parel op zijn schouw (of toch badkamerkastje?) kan zetten.

Edwin steunt onze vereniging al vele jaren, laten wij hem nu ook steunen en stemmen via onderstaande Link.

lopikerwaard.ondernamen.nlStem mee!
Als lid van Rabobank Utrechtse Waarden e.o. mag je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op verenigingen en stichtingen. Beslis mee en steun het verenigingsleven. Geef ons jouw stem van 30 augustus tot en met 28 september via www.rabobank.nl

Nog geen lid? Ben je nog geen lid van de Rabobank en wil je toch meestemmen? Neem dan contact op met de Rabobank via communicatie.uw@rabobank.nl of 0348 559 559 en vraag direct het lidmaatschap aan.
Neli van den Berg 40 jaar trainster
Tijdens de vakantietijd lijkt het volleybalgebeuren even stil te staan. Het laatste nieuwsbericht op de site dateert alweer van 26 mei. Maar er gebeurt wel degelijk iets in de tussentijd. Neli van den Berg viert dit jaar namelijk haar 40 jarig jubileum als trainster. Velen binnen de vereniging hebben haar in de afgelopen 40 jaar als gepassioneerde trainster leren kennen en van haar kennis kunnen profiteren. De woensdagochtendgroep die zij tot op de dag van vandaag nog steeds traint, had als dank voor haar jarenlange inzet, een verassingsfeestje georganiseerd. Corrie Duits een van haar eerste en tevens oudste leerling kon in een prachtig gedicht nog vele herinneringen ophalen. Neli werd toegezongen, ontving van de groep een oorkonde met een lintje en gezamenlijk hadden zij een heerlijk maaltijd toebereid. Uiteraard mocht ook het glaasje wijn niet ontbreken met de wens dat Neli nog jarenlang in goede gezondheid door mag blijven gaan.
26 mei 2018 Volleybal Pret in het Park
za 26 mei "Volleybal Pret in het Park "

Volleybal vereniging De Valk in samenwerking met STAM

Op zaterdag 26 mei organiseert Volleybal Vereniging De Valk in samenwerking met de STAM-gasten de 5e editie van "Volleybal Pret in het Park"

Met de verplaatsing van het toernooi naar het fraaie stadspark van Montfoort hebben volleybalvereniging De Valk en de STAM een nieuwe impuls gegeven aan deze sportieve traditie.

Komt allen even gezellig kijken of nog beter schrijf je in als deelnemers met je vriendenteam, voetbalelftal, vereniging, buurt of bedrijf en we maken er met z'n allen een mooie sportieve en gezellige dag van! Let op ieder team speelt met minimaal 2 dames.

Het programma:

10.00 tot 13.00 uur : mini toernooi (voor onze mini’s en de reguliere toernooimini’s) Alleen op uitnodiging.
13.00 tot 18.00 uur : Volleybalpret in het park, voor vriendenteam, voetbalelftal, vereniging, buurt of bedrijf met minimaal 2 dames per team.
Deelname € 30,00 per team, te voldoen op de dag zelf aan de wedstrijdtafel.
18.00 uur : Dit jaar is weer de mogelijkheid om na het toernooi nog gezellig deel te nemen aan onze BBQ, deze wordt verzorgt door onze trouwe sponsor de Stadskelder.
Kosten slechts € 10,00 per persoon, opgeven kan door deze mail te beantwoorden en het aantal personen door te geven!!
Aanmelding uiterlijk tot en met zondag 20 mei.

Voor de kids: Springkussen en een miniveld om zelf te spelen.
Binnen en buiten de feesttent lekker eten en drinken
Muziek: De hele dag gezellige muziek

Aanmelden via: www.pretinhetpark.nl of www.volleybaldevalk.nl (onder het kopje vragen)

Like en deel ons op Facebook!
Lintje Jan Vlooswijk
Vanmorgen is ons lid Jan Vlooswijk benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Namens alle leden, van Harte Jan.
Nieuwjaarstoernooi en borrel
Helaas heeft de organisatie van het Nieuwjaarstoernooi dit jaar moeten besluiten om de editie van 06-01-2018 te cancelen.
Door de zeer matige belangstelling krijgen we het toernooi niet gevuld.
Dit in tegenstelling tot andere jaren waar we teams moeten teleurstellen omdat we dan vaak al begin december vol zitten.

Dit betekent dat de nieuwjaarsborrel wordt verplaatst naar dinsdag 2 januari in De Vaart in Linschoten, vanaf 19.00 uur is daar het Oliebollentoernooi.

Kom gezellig kijken en laten we
proosten op het nieuwe jaar!Fijne jaarwisseling!12e Linschotens oliebollen- volleybaltoernooi
De Linschoten volleybalvereniging Livoc/Valk organiseert al elf jaar op rij een volleybaltoernooi rond Kerst en Oud & Nieuw. Tijdens dit toernooi nemen vrienden, families, verenigingen en straten uit Linschoten (en omstreken) het tegen elkaar op in het volleybalveld.

Wanneer? Dinsdag 2 januari 2018
Waar? Sporthal De Vaart in Linschoten
Hoelaat? 19.00 - 23.00 uur

Hoe schrijf je in? Lever dit formulier, samen met het inschrijfgeld ( €12,50 per team), in bij de organisatie. Inleveradres: Oostwijk 21 Linschoten of via de mail: rjwestland@gmail.com

Er is plek voor 18 teams en het toernooi zit elk jaar vol, dus wees er snel bij!!
Spek de clubkas
Gisteravond was er in de soos de bekendmaking van de opbrengst van Spek de clubkas.

Rabobank, bedankt voor de organisatie en het budget van € 70.000,00.
Stemmers, bedankt voor uw stem!!

Wij zijn blij met een opbrengst van € 450,11
Tank & Schenk - volleybalvereniging De Valk
Inmiddels zijn we de € 500,- gepasseerd! Onze vereniging is hier uitermate blij mee!
Namens alle leden een dankjewel aan iedereen die op ons heeft gestemd.

Vergeet dus niet:
Tankt u bij Shell tankstation Heeswijk in Montfoort, stem dan op Volleybal de Valk!
UW Rabobank Clubkas Campagne: Spek je clubkas!
Het tweede seizoen van de samenwerking tussen VV Montfoort en Volleybal de Valk zit er op.
Volleybal en Voetbal samen op het sportpark. Zo versterken we elkaar.
Beide besturen zijn van mening dat de samenwerking meer dan succesvol verloopt.
Zomerse happening
Op maandag 7 augustus 2017 hebben in Montfoort de jaarlijkse Zomerspelen voor álle kinderen uit Montfoort en Linschoten plaats gevonden.
Jeugdtrainers gezocht!
We zijn op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers die 1 of 2 avonden (maandag en donderdag) trainen willen geven aan onze B of C jeugd.

Heb je interesse of vragen, mail dan naar trainingen@volleybaldevalk.nl
Volleyballen bij Pret in het Park
Vanmorgen vroeg werd het stadspark in Montfoort voorbereid voor Volleybal Pret in het park. 201 kinderen waren vanmorgen te gast bij Volleybalvereniging De Valk om een toernooi te spelen. Vanmiddag vanaf 13 uur gaan 13 volwassen teams de strijd met elkaar aan!
20 mei 2017: Pret in 't park
za 20 mei "Volleybal Pret in het Park "

Volleybal vereniging De Valk in samenwerking met STAM

Op zaterdag 20 mei organiseert Volleybal Vereniging De Valk in samenwerking met de STAM-gasten de 4e editie van "Volleybal Pret in het Park"
3e gymles Montfoort
Vanaf half maart organiseert de Buursportcoach Montfoort de 3e gymles, deze dient ter ondersteuning aan de bewegingsopvoeding.
Tank & Schenk
Inmiddels staat de teller op € 316,-!! Onze vereniging is hier uitermate blij mee!
Namens alle leden een dankjewel aan iedereen die op ons heeft gestemd.

Vergeet dus niet:
Tankt u bij Shell tankstation Heeswijk in Montfoort, stem dan op Volleybal de Valk!
De Valk DS1 - Dosko DS1
Afgelopen zaterdag speelde De Valk dames 1 tegen Dosko Dames 1 in Stolwijk. De vorige wedstrijd tegen Dosko eindige in een 3-2 winst voor De Valk. De Valk die momenteel op de laatste plaats staat van de ranglijst met 20 punten moet nu punten pakken om in promotieklasse competitie te kunnen blijven spelen.
MC2
Afgelopen zaterdag 4 februari 2017 heeft MC2 met 4-0 gewonnen!
sponsornieuws!
Dit seizoen mogen wij maar liefst 4 nieuwe sponsoren begroeten bij de leukste vereniging van Montfoort.

RVR kleine betonpomp uit Montfoort,
Engeltherm Klimaat uit Montfoort,
R Kooijman Aannemer uit Montfoort,
RVS Montfoort uit Montfoort.

Dank voor jullie steun!
Jeugd - De wedstrijd van 28 januari ’17
MC1

Op zaterdag 28 januari speelde De Valk MC1 tegen Taurus MC2 in de Hoflandhal in Montfoort.
Het was weer een spannende wedstrijd. We verloren wel helaas met 3-1.
De eerste set speelden we wel goed maar we verloren deze toch met 14-25. De tweede ging iets beter maar het werd toch 18-25 voor Taurus. De derde set ging heel goed en we wonnen deze met 25-19. De vierde en laatste set werden dezelfde mensen ingezet als de derde set en werd op de helft gewisseld om het toch nog eerlijk te houden. We stonden eerst heel erg achter met 11-20 voor Taurus. Toen hebben we toch nog 9 punten erbij gehaald. Helaas verloren we deze set met 20-25.
We hadden heel goed gespeeld tegen Taurus want we dachten dat we 4-0 zouden verliezen. Het was dus een leuke wedstrijd met leuke rally’s.

MC2
Het MC2 team had afgelopen zaterdag weer een wedstrijd.
Bij de eerste set moesten we weer even inkomen en hebben we helaas verloren.
Bij de tweede set liepen we gelijk op en wonnen uiteindelijk de tegenstanders.
De derde set ging heel goed en we wonnen deze set.
De vierde set ging zo goed dat we 25-12 hebben gewonnen.
De Valk D1 - Switch D1
Zaterdag 28 januari speelde De Valk D1 thuis in sporthal Hofland tegen de huidige nummer een van de poule: Switch D1.
De Valk MC2 tegen Utrecht
De tweede wedstrijd was erg spannend. De vorige wedstrijd hadden we 1 set gewonnen, daar waren we erg trots op.

Deze wedstrijd ging best goed, de eerste set was wel weer even wennen. Helaas hadden we die wel verloren. Maar we gaven niet op en gingen met veel zin verder met de 2de set.

Deze set ging al een stuk beter en deze wonnen we! De derde set hadden we helaas ook verloren. De vierde set was erg spannend, hier stonden we de hele tijd voor tot ze de punten weer terug wonnen. Deze set hadden we helaas ook verloren.

Uiteindelijk is het 3-1 voor de tegenstander geworden. Hopelijk winnen we de volgende keer wel. Maar we vonden het voor de tweede keer op een groot veld erg goed gaan en ook een stuk leuker!
Meisjes 2 De Valk - Servia
Op zaterdag 21 januari speelden De Valk MC1 tegen Servia MC1 in Vianen.

Het was een hele spannende wedstrijd en de eindstand werd 2-2. De 1e set ging heel goed en we speelden erg rustig. De stand werd 25-8 voor ons! In de 2e set waren we wat onrustiger en we maakten veel fouten, waardoor we de set verloren met 25-21.

De 3e set ging iets beter, maar de tegenstanders kwamen weer erg dichtbij. Het werd heel spannend en helaas verloren we met 25-23.

We moesten de 4e set dus winnen om gelijkspel te maken, waardoor we een beetje zenuwachtig werden. Gelukkig wonnen we de set met 25-18.

We waren blij dat we toch 2 punten hadden behaald, want het was ten slotte de eerste wedstrijd!
Eerste wedstrijd weer voor de mini's van de Valk
Vrijdag 20 januari hadden wij een wedstrijd in Benschop,

het waren hele goede tegenstanders.
helaas hebben we verloren namelijk 3-0

het was dan ook onze eerste wedstrijd.
We hebben heel veel geleerd. Gelukkig was onze top trainster Laura mee om ons op gang te helpen.

we hebben niet erg slecht gespeeld voor de eerste wedstrijd. [vind ik] en verder was het heel gezellig.

we hebben heel erg ons best gedaan en scoorden veel punten met het serveren, daar hebben we ook goed voor geoefend .

Ik heb heel veel lol gehad met mijn team, en hoop dat we de volgende wedstrijd winnen .

Veel volleybal groetje Ana-Beau !!!!!!!!!!!!!!!!!! (11jaar)
Nieuwe mini groep start donderdag 19 januari!
De training zal iedere donderdag plaatsvinden van 18:00-19:15 en zal gegeven worden in de Sporthal Hofland in Montfoort.
De nieuwe groep is voor kinderen van 6 t/m 11 jaar.

Kom gerust een keertje kijken en lijkt het je leuk om bij deze groep te komen volleyballen? Dan hebben we een mooie aanbieding.

Word nu lid voor €15,- tot het einde van dit seizoen!

Meer info? Zie de flyer of mail naar trainingen@volleybaldevalk.nl

De Valk D1 – VTC Woerden D2
Op zaterdag 14 januari jl. speelde De Valk D1 haar eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. De wedstrijd werd om 15.00 uur thuis gespeeld. Door afwezigheid van een aantal vaste spelers uit D1 werd het team versterkt door een paar goede spelers uit Dames 2: Lisan, Marsha en Daniëlle.

Tijdens het inspelen werden de gesponsorde inspeelshirts overhandigd door René Kooijman. Hier zijn wij erg blij mee en wij willen hem hier hartelijk voor bedanken.

De dames hadden een moeilijke start en kwamen hierdoor erg achter te staan in de eerste set. Er werden toch wel verschillende fouten gemaakt waardoor wij niet in de wedstrijd kwamen en de eerste set ging helaas verloren met 25-8.

Vol goede moed begonnen de dames aan de tweede set. Ook deze set kwamen zij meteen op een achterstand. Er werd door de tegenpartij veel gescoord door nr. 3, een sterke buitenaanvalster, waar D1 geen vat op had. Het gehele spel ging net iets te snel voor de dames waardoor ook helaas de tweede set werd verloren met 25-17.

De derde set was gelijk aan de tweede set. Tijdens de derde set werd het team versterkt door Lisan uit D2. Lisan heeft, als buitenaanvalster, nog een aantal puntjes weten te scoren voor het team. De set werd uiteindelijk verloren met 25-16.

De vierde set begon en de dames stonden op dit moment 3-0 in sets achter. Zouden ze toch nog één puntje kunnen meepakken, zoals ze dit vaker doen? De dames gaven alles om toch nog te proberen om de laatste set mee te pakken. De stand liep gelijk op tot aan 15 punten. Helaas waren de dames van VTC Woerden wederom sterker en wonnen zij ook de vierde en laatste set met 25-17.

De volgende wedstrijd is zaterdag 28 januari tegen Switch. We spelen dan thuis in de Hofland sporthal. Komen jullie ons aanmoedigen?
De eerste wedstrijd van MC2!
We vonden het spannend om op een groot veld en met een nieuw team te spelen. Want er komt meer bij kijken dan we hadden verwacht. We hadden nog maar 1 keer geoefend met een groot veld en met dit team.

We moesten bij de 1ste set wel even inkomen hoe alles werkten enzo. Maar per set ging het steeds beter en de laatste hadden we gewonnen! Want we gingen er helemaal voor.

We waren trots op ons zelf dat we toch nog 1 set hadden gewonnen. Want we hadden dit nooit verwacht.
Nieuwjaarstoernooi geslaagd!
Ondanks code oranje en dus slecht weer was ieder team gisteren aanwezig op ons traditionele nieuwjaarstoernooi. Zelfs vanuit Wijk bij Duurstede was men present. Om 12.10 uur was de start van het toernooi en werd er in drie poules gespeeld om de felbegeerde doos wijn. De volgende teams gingen met de prijs aan de haal.
In de Herenpoule, Vlemelen
In de Mixpoule, Limes
In de Damespoule, de Valk 2
Allen nogmaals gefeliciteerd!

Aansluitend was de Nieuwjaarsborrel, jammer dat veel eigen leden het weer niet trotseerden. Het was er gelukkig niet minder gezellig om.

Als laatste dank aan alle vrijwilligers van de organisatie, de wedstrijdleiding, de zaalwacht en de dames van de bar.

Tot volgend jaar zaterdag 6 januari 2018
Open trainingen voor de jeugd en mini's
Lijkt het je leuk om te volleyballen? Kom naar de open training! Meer informatie? Zie de flyer of mail naar trainingen@volleybaldevalk.nl
Het 11e Linschotense kerstvolleybaloernooi 2016
De Linschoten volleybalvereniging Livoc/Valk organiseert al 11 jaar op rij een volleybaltoernooi tussen Kerst en Oud en Nieuw. Tijdens dit toernooi nemen vrienden, families, verenigingen en straten uit Linschoten (en omstreken) het tegen elkaar op in het volleybalveld.
De Valk dames 1 wint!
Afgelopen donderdag reisden de dames van De Valk af naar IJsselstein om tegen Vives dames 2 een competitiewedstrijd te spelen. De Valk staat laatste op de ranglijst en Vives een na laatste dus hier moesten punten gehaald worden. De selectie was op volle sterkte aanwezig alleen was de vaste trainer/coach Arthuro helaas afwezig. Hij had een goede vervanger geregeld. Kwart voor 8 begon dan de wedstrijd.
Dames 1 De Valk- Utrecht dames 3
De dames uit Utrecht staan op de 3e plaats en de Valk op de laatste plaats dus ze zouden hard moeten werken om een puntje mee te kunnen pikken.
VollinGo Dames 2 – De Valk Dames 1
Zaterdag, 19 november, speelden de dames van De Valk een wedstrijd in Gouda tegen VollinGo DS 2.
Sinterklaas op bezoek bij de mini's
Zaterdag 19 november kwam Sinterklaas bij de volleybal. De mini's kwamen net terug van een leuk toernooi in IJsselstein en zij konden wel wat pepernoten gebruiken!
Nipt verlies van De Valk d1 in Amersfoort
Op vrijdagavond 4 november reisden dames 1 uit Montfoort naar Amersfoort om een wedstrijd te spelen tegen Keistad dames 3. Vorige week werd de eerste winst gepakt van dit seizoen .Vol goede moed en zin begonnen ze de wedstrijd.
De Valk D1 wint van Dosko D1
Zaterdag 29 oktober speelde Dames 1 van De Valk thuis in Montfoort tegen Dosko D1, een volleybalteam afkomstig uit Stolwijk.
Spelregelcafé in de Hoflandhal in Montfoort
Binnenkort is het zover!!
Op 12 november organiseren we een spelregelcafé.
Om 11.30 en 16.00 heb je de mogelijkheid om hier aan deel te nemen.
Het spelregelcafé wordt gehouden in de kantine van de Hofland sporthal in Montfoort

Test je spelregelkennis en haal meteen je spelregelbewijs.

Kijk ook op www.Volleybalmasterz.nl
De Valk D1 – Protos DS3 - Verlies op de vroege ochtend
Het was afgelopen zaterdag 22 oktober een vroege ochtend voor Dames 1 van De Valk. Ze reisde om half 10 af naar Utrecht voor een wedstrijd tegen Protos DS3. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden want de twee dames teams staan gelijk in de poule.
Dames 2 uit bij Vives Dames 6
Afgelopen zaterdag, 22 oktober, speelde het 2e dames team uit Montfoort om 18.15 uit bij Vives, IJsselstein. Vives de huidige nummer een van de competitie tegen de nummer 7. Vooraf zou je zeggen dat Vives makkelijk zou moeten kunnen winnen, maar gebeurde dat ook?
De Valk DS 1 – Waterlanders DS 1
Op donderdagavond 20 oktober speelde Dames 1 van de Valk thuis een bekerwedstrijd tegen Waterlanders dames 1.
Opnieuw verlies voor dames 1 De Valk
De dames van de Valk reisden afgelopen zaterdag af naar Woerden waar net als vorige week VTC Woerden dames 3 de tegenstander was. Vorige week werd helaas met 3-1 verloren, maar het gevoel was er dat deze wellicht gewonnen kon worden.
Dames 2 uit in Utrecht
Zaterdag morgen 8 oktober om 11.00 stond De Valk dames 2 klaar in de Olympos hal in Utrecht voor de wedstrijd tegen Protos dames 9. Een vroege wedstrijd deze keer en dit was ook te merken in de wedstrijd. Het duurde even voordat het spel gevonden werd en helaas gebeurde dit te laat. Er was een grote achterstand waardoor de eerste set met 25-10 verloren werd.
De Valk DS 1 tegen VTC Woerden DS 3
Afgelopen zaterdag 8 oktober stond de eerste thuiswedstrijd voor de Valk op het programma.De Montfoortse wilden graag aan het thuis publiek een mooie wedstrijd laten zien en ze gingen vol enthousiasme van start. Er werd sterk geserveerd, verdedigend werden er prachtige acties uitgevoerd en werd er gevochten voor ieder punt. Annika Reijneveld en Carla Vlooswijk werden op het midden goed bediend en Woerden had totaal geen vat op hun aanvalsballen en zo konden zij lekker de scoren. De eerste set was een mooie strijd die uiteindelijk met 26-24 naar De Valk ging.
De Valk D1 – VTC Woerden D2
Vrijdagavond moesten de dames van de Valk een wedstrijd tegen dames 2 van VTC Woerden spelen. Iedereen was klaar voor de wedstrijd en de tribune was met veel supporters gevuld.
Dames 2 De Valk pakt de winst in Benschop
Donderdag 29 september jl. stond de tweede wedstrijd gepland van het 2e damesteam uit Montfoort. Samen met de meiden Britt Groenewoud en Andrea van Kooten uit de jeugd vormden de dames, Ursula v/d Brink, Tessa Deater, Lisan van de Linde, Samantha van Londen, Mascha van Zandwijk en Sanne van der Salm het team dat het ging opnemen tegen het 3e damesteam uit Benschop.
Nieuw dames 1 van De Valk start het seizoen!
Dames 1 had zaterdag haar eerste competitiewedstrijd. Voor deze competitiewedstrijd waren er al een aantal oefenwedstrijden en trainingen aan vooraf gegaan om de dames op elkaar in te laten spelen, want het team is in een totaal nieuwe samenstelling. Door het vertrek van een aantal speelsters en de samenwerking van de clubs Livoc en De Valk zijn de teams opnieuw ingedeeld. Dit betekent dat dit jaar het eerste team van de Valk bestaat uit Suzanne van Zandwijk, Ruth Vreeswijk, Melissa Klarenbeek, Carla Vlooswijk, Laura Kooijman, Annika Reijneveld, Judith van Kleinwee samen met Tessa Deater en Samantha van Londen die invallen vanuit Dames 2.
Eens kijken of trainer/coach Arturo Ringers de dames zo heeft kunnen voorbereiden dat ze in Amsterdam wat punten konden pakken.
Wij doen mee met de AH sportweken
Kom kennismaken met Volleybalvereniging De Valk!
Tijdens de Sportweken van Albert Heijn kan je bij onze sportclub gratis proefsporten! Kijk voor meer informatie op: sport.nl
Actie volleybalvereniging De Valk
Word nu lid van volleybalvereniging De Valk
Tank en schenk de vereniging 'De Valk'
Een nieuwe actie van Shell station Heeswijk in Montfoort om geld te sparen voor uw eigen vereniging.
Actie volleybalvereniging De Valk
Word nu lid van volleybalvereniging De Valk
3e editie volleybal Pret in het Park
Op zaterdag 28 mei 2016 vond de derde editie van volleybal Pret in het Park plaats
Volleybalvereniging De Valk bij de Avondvierdaagse
Ook dit jaar liep er weer een delegatie van De Valk mee met de avondvierdaagse.
Goed gedaan meiden en begeleiders!
Pret in het Park kan beginnen!
Zonnetje schijnt, velden zijn klaar, park stroomt vol. Volleybal Pret in het Park kan beginnen! Tot zo!
De Valk heren 1 op zoek naar versterking
Wij zoeken versterking!
Dames van De Valk op zoek naar versterking
Wij zijn op zoek naar versterking!
Volleybal Pret in het Park
za 28 mei "Volleybal Pret in het Park "

Volleybal vereniging De Valk in samenwerking met STAM

Op zaterdag 28 mei organiseert Volleybal Vereniging De Valk in samenwerking met de STAM-gasten de 3e editie van "Volleybal Pret in het Park"
Emotioneel afscheid dames de Valk
Zaterdag 16 april speelden de dames van de valk de laatste thuiswedstrijd voor dit seizoen. Dit was tevens ook de laatste thuiswedstrijd van Ursula van de Brink, Danielle van de Brink en Mieke Vlooswijk bij dames 1 van de Valk. Danielle en Ursula doen en stapje terug en komen volgend jaar uit in het tweede team en Mieke Vlooswijk gaat volgend seizoen bij Vives in IJselstein volleyballen.
Te gast bij Radio Stad Montfoort
Zondagmorgen 3 april 2015 waren de voorzitter, Henny Goergen en secretaris, Carla Vlooswijk te gast bij de Zondagmorgenkoorts van Radio Stad Montfoort. Hier alles op een rijtje waar over gesproken is. Vanaf maandag 4 april is het gesprek ook terug te luisteren op www.radiostadmontfoort.nl
De plaatselijke derby, De Valk d1- OKV d1
Zaterdagmiddag 2 april stond de wedstrijd OKV Dames 1, Harmelen tegen De Valk Dames 1, Montfoort gepland. Om 14.00 stonden de dames klaar om er een spannende wedstrijd van te maken.

Dames 4 kampioen!
Zaterdag 2 april 2016 werd dames 4 na super spannende wedstrijden kampioen!!
Open trainingen voor jeugd en mini's
Lijkt het je leuk om te volleyballen? Kom naar de open training! Meer informatie? trainingen@volleybaldevalk.nl
Donderdag 24 maart de gevreesde donderdagavond wedstrijd.
De donderdagavond voor het paasweekend reisde het eerste damesteam van De Valk af naar Utrecht om daar de wedstrijd tegen vv Switch Dames 1 te spelen.
Opening beachvelden in Montfoort
Op vrijdagavond 22 april worden de twee nieuwe beachvelden in Montfoort officieel geopend. Kom je ook? Meld je nu aan!
De Valk Beach bij de Carnavalsoptocht in Montfoort!
De inschrijving voor De Valk Beach is geopend. Het is mogelijk om lid te worden en/of je in te schrijven voor het volgen van trainingen. Reden dus om dit aan iedereen te laten weten! 7 februari 2016 heeft De Valk Beach meegelopen met de Carnavalsoptocht in Montfoort.
Winst in het carnavalsweekend voor De Valk dames 1
Na verlies van vorige week waren de dames er klaar voor om dit carnavalsweekend te knallen! Een wedstrijd tegen Nesselande dames 2 stond op de agenda. Aan de stand te zien zou het een spannende wedstrijd worden. De vorige pot tussen De Valk dames 1 en Nesselande dames 2 werd met 3-2 gewonnen door Nesselande. Het was tijd om het tij te keren. De ietwat summiere, maar topfitte selectie was klaar om aan deze pittige kluif te beginnen!
De Valk dames 1 – VTC woerden dames 2
Zaterdag 23-1 moest de Valk het opnemen tegen VTC woerden dames 2, op de ranglijst stonden beide teams op gelijke hoogte, dus op papier zou het een spannende wedstrijd moeten worden.
De Valk moest het helaas doen met een incomplete selectie, 2 dames op vakantie, 1 met de griep op bed en 2 dames net herstellende van een griep.
Voor de Valk moest dan ook improviseren qua opstelling.
Verlies voor dames 1 De Valk
Voor laatste keer dit jaar speelden de dames van de Valk thuis in de Hoflandhal tegen de dames van Switch uit Utrecht. De nummer 6 tegen de nummer 1 in de competitie.
De dames van de Valk hadden de laatste weken de stijgende lijn weer te pakken en gingen proberen de punten in eigen huis te houden.
Meisjes 1 winterkampioen!!
Meisjes 1 is zaterdag 12 december winterkampioen geworden. Dit ging niet zonder slag of stoot! Daar moest heel wat inspanningen voor geleverd worden....
Is het eerste van Montfoort weer op de weg terug?
De dames uit het eerste team van De Valk beleven op dit moment een dipje, een dipje wat normaal later in het seizoen kwam. Zijn de tegenstanders nu zoveel sterker of beleven de dames een wat mindere periode? Vorige week werd er gelukkig wel gewonnen maar er zaten te veel mindere periodes in waardoor het nog héél spannend werd. Hoe zal dat deze zaterdag zijn?
Rally’s, foutjes en pech: De Valk onderuit in Bilthoven
Na de verloren thuiswedstrijd van vorige week streken de dames van De Valk met frisse moed neer in Bilthoven voor de wedstrijd tegen Irene. Gemiddeld leek de tegenstander wat jonger dan onze dames maar gelijk vielen er wel twee ervaren krachten bij hen op. Natuurlijk mocht dit niet baten want de coach had vertrouwen in zijn team. Dit was goed terug te zien in de speelsters die in de basis begonnen. Zo waren het de 6 jongste dames die het Irene lastig moesten gaan maken.
De Valk D1 – Dos D1
De Valk D1, nummer 2 in de competitie, moest afgelopen zaterdag thuis spelen tegen Dos D1, nummer 3 in de competitie. Dat beloofde een spannende wedstrijd te worden.
Eerste verlies voor dames 1 van de Valk
Op 31 oktober speelden de Valk dames 1 tegen VC Nesselande dames 2. De Valk staat momenteel op een 2e plek met uitzicht op de eerste plek, omdat de nummer 1 (VV Utrecht dames 3) een wedstrijd meer heeft gespeeld. Voor de Valk belangrijk dus om punten te pakken om zicht te houden op de koppositie.
Jeugdkamp juni 2015
Jeugdkamp (26 en 27 juni 2015)
Vrijdagmiddag 26 juni was het zover. De mini’s en jeugd van De Valk gingen op kamp, en wel naar Scheveningen! Om 16 uur verzamelden alle volleyballers en ouders bij de sporthal om gezamenlijk naar Scheveningen te reizen. Alle auto’s zaten bomvol met de spullen die we allemaal nodig hadden; slaapzakken, slaapmatjes/luchtkussens, beachvolleyballen, sportkleding, oranje attributen etc. We sliepen in hartje Scheveningen in een knus zeil-scoutinggebouw.
Volleybalster gezocht!
Zoek jij een gezellig en sportief volleybalteam om mee te spelen in de promotieklasse?
Kom volleyballen in dames 1 van volleybalvereniging de Valk!

Wij zoeken op diverse posities nog versterking, dus kom een keer meetrainen! Wij trainen op maandag- en woensdagavond in Hoflandhal in Montfoort en in de Vaart in Linschoten.

Meer informatie? Mail naar secretaris@volleybaldevalk.nl

De Valk dames 1
Volleybal de Valk
Contactgegevens
E-mailinfo@volleybaldevalk.nl
Adres Bovenkerkweg 80
3417 TA Montfoort