Vacature penningmeester en voorzitter

Ben je een echte verbinder en vind je het leuk het boegbeeld van de vereniging te zijn? Of ben je handig met cijfers en word je blij van een financieel gezonde vereniging? Dan zijn wij op zoek naar jou als Voorzitter of Penningmeester van onze sportieve vereniging! Je helpt ons en de vereniging enorm door samen met ons het nieuwe bestuur te vormen. Bovendien is het ook iets wat altijd goed op je cv staat!

Wat zijn de taken die van jou als bestuurslid worden verwacht? Allereerst bespreken we 4 tot 6 keer per seizoen in een informele setting de stand van zaken en verdelen we de activiteiten. Daarnaast zijn er, afhankelijk van de rol, nog een aantal zaken en commissies die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Het profiel en de taken van zowel Voorzitter als Penningmeester zijn in de bijlage bijgevoegd. Vind je de taken van Penningmeester teveel en zou je deze functie liever samen willen uitoefenen, dan staan wij daarvoor open.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met ons secretariaat, Wendy van Kuilenburg-Bonneveld, 06-55771597, secretariaat@volleybaldevalk.nl

Reageren kan tot en met 25 februari 2019

Hartelijke groet namens het bestuur,
Tom Sondermeijer, Bas Hammendorp en Wendy van Kuilenburg

Bestuur Volleybalvereniging De Valk
www.volleybaldevalk.nl
www.devalkbeach.nl
Volleybal de Valk
Contactgegevens
E-mailinfo@volleybaldevalk.nl
Adres Bovenkerkweg 80
3417 TA Montfoort